Σελίδες

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Μυστηριώδης αλκοολικός εκβιαστής μπλόγγερ μπλέκει τη ΝΔ σε περιπέτειες

Αρχίζει την ημέρα του αδειάζοντας 5 δάκτυλα ουίσκι στον καφέ του.

Είναι αποτυχημένος (ένα βήμα βρίσκεται πριν τον Κορυδαλλό), είναι αποτυχημένος ψευτοεπιχειρηματίας, αποτυχημένος φοιτητής, αποτυχημένος σύζυγος, αποτυχημένος  γλύφτης κλπ.

Είναι και αποτυχημένος σε όλες τις εκλογές αφού όποτε και όπου ήταν  υποψήφιος απέτυχε. Απέτυχε παντού και πάντα, και σκοτώθηκε δημοσίως με άνθρωπο των ΜΜΕ όταν τα χάλασαν στα λεφτά και αλληλοκράχτηκαν σαν Κατίνες….

Ο μεθύστακας των μπλογκ, γέρος και ζαλισμένος από το ουίσκι που πίνει από… μπουκάλι με χερούλι(!) προσπαθεί να εκβιάσει, παρεούλα με την καταδικασμένη για πλαστογραφία φίλη του.

Νοσηλευμένη σε τρελλάδικο, πήγε να παίξει με τα κυκλώματα νομιμοποίησης λαθρομεταναστών ώσπου την πάτησε και καταδικάστηκε για πλαστογραφία.
Τώρα το μπλογκ του μεθύστακα δεν το διαβάζει ούτε η πρώην γυναίκα του που τον χώρισε για λόγους που έχουν να κάνουν με τις μη επιδόσεις του όταν εκείνος ήταν οριζοντιωμένος…
Γλείφει σήμερα τον Σαμαρά, όταν πριν λίγο καιρό τον έβριζε ως «αλήτη», «προδότη» κλπ (Θα  βγάλουμε ντοκουμέντα με όσα έλεγε).
Εμπλεξε και ηλικιωμένο πολιτικό της ΝΔ στις απατεωνιές του χρησιμοποιώντας το σπίτι του ως γιάφκα εκβιαστών.
Μαθαίνουμε ότι ασχολείται η δικαιοσύνη με τον αλκοολικό μπλόγκερ.
Όπως έγινε και με την πλαστογράφο φίλη του έτσι έρχεται και η ώρα του.
Ασπρο πάτο, μεθύστακα.
Αν προλάβεις κοπάνα την από την Ελλάδα και πήγαινε στην πατρίδα του ουίσκι.
Τώρα που γκρεμίζουν την πισίνα στον Κορυδαλλό μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη η παραμονή σου εδώ…